21. ZŠ
Plzeň

Školní jídelna / Víme, co jíme a pijeme?

Víme, co jíme a pijeme?

Bulgur s fazolkami a kuřecím masem Bulgur s fazolkami a kuřecím masem

Suroviny:

Bulgur, kuřecí prsa, mrkev, celer, pórek, hrášek steril., fazolové lusky malé, sůl, olivový olej.

Postup:

Bulgur spaříme. Uvaříme si kuřecí prsa a nakrájíme na nudličky. Mrkev a celer také na nudličky. Přidáme hrášek a fazolky, ochutíme solí a olivovým olejem. Zdobíme s čerstvou okurkou.


Jídla

Nápoje

Město Plzeň

Logo města Plzně

Kalendář

<<  Září 2021  >>

PoÚtStČtSoNe
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Jídelníček

Celé Česko čte dětem

Celé Česko čte dětem

Jsme zapojeni do projektu Příběhy bezpráví

Příběhy bezpráví

 

© 2007 - 2021 - 21. ZŠ Plzeň, design FoXprofi.com

Mapa stránek